Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Edremit'te Haydi Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü”

Edremit

Edremit Belediyesi ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın birlikte düzenlediği 2. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Hanlar Talimalanı Mevkii'nde yapılacak.

Edremit Belediyesi ve Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın birlikte düzenlediği 2. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Hanlar Talimalanı Mevkii'nde yapılacak.
Belediye Başkanı Kamil Saka, eğlenceli aktivitelerinde yapılacağı etkinlik için saat 10.00'da TOKİ konutlarından otobüsler kaldırılacağını söyledi.
Edremit Belediyesi ile Atatürk Mahalle Muhtarlığı'nın düzenlediği 2. Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü 25 Mayıs 2014 Pazar günü Hanlar-Talimalanı mesire yerinde yapılacak.
1,5 saatlik doğa yürüyüşünün yapılacağı etkinlikte, yürüyüşün ardından ödüllü yarışmalar ve pilav ayran ikramında bulunulacak. Katılmak isteyen vatandaşlar için saat 10.00'da TOKİ konutları F7 Blok önünden otobüsler kaldırılacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, çevre ve doğa ile ilgili etkinliklere her zaman destek olmaya çalışacaklarını belirtti.
Saka, Çevremizin korunması ve çocuklarımıza yaşanabilir bir doğa bırakmak için ilçemizin sahip olduğu güzelliklere hepimizin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bu amaçla çevre ve doğal güzelliklerimize dikkat çekmek amacı ile düzenliğimiz sağlıklı yaşam yürüyüşüne tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
Etkinliklere merkezi Edremit'te bulunan Kaz Dağı ve Madra Dağı Belediyeler Birliği, Edremit TOKİ Site Yönetimi ve Leydi Turizm firması da destek veriyor.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false